Ett Modehus med Historia - Familjeägt Sedan 1924

Bröderna Bergströms Berättelse

Sedan 1924 har Bröderna Bergströms varit en plats där kvalitet och personlig service står i centrum. Grundat av bröderna Nils och Verner Bergström, har butiken utvecklats genom åren och förts vidare i händerna på dedikerade personer.

År 1970 tog Bernt Andersson över rodret efter att ha tjänstgjort i butiken i 14 år. År 1974 flyttade butiken till Risgatan 2, där hemvist än idag är rotad. Samma år anslöt sig Bernts son, Thomas Andersson, till butiken. År 2000 tog Thomas över familjeföretaget och ledde det in i en ny era.

Idag är det syskonen Jonas och Anna Andersson som styr skeppet. Det har dom gjort sedan 2016. Den tredje generationen fortsätter att forma Bröderna Bergströms med en mix av tradition och modernitet. Bröderna Bergströms historia är en resa genom tid och stil, där varje kapitel är fyllt med passion för kläder och engagemang för att skapa minnesvärda ögonblick.

Välklätt med kvalitet sedan 1924 är inte bara en slogan för oss, det är vår dedikation till varje kund som har följt med oss på denna resa. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda tidlös stil och en unik shoppingupplevelse för alla våra kunder. Tack för att du är en del av vår historia på Bröderna Bergströms.

Fotogalleri