Välkommen till Bröderna Bergströms

"Välklätt med kvalitet sedan 1924" är inte bara en slogan för oss; det är vårt löfte till varje kund som har varit en del av vår resa genom åren.

Vi är Jonas och Anna Andersson, och vi driver Bröderna Bergströms sedan 2016. Det är med stor glädje och stolthet som vi fortsätter den fantastiska resa som startade redan 1924. Tack till dig och alla våra kunder som har varit med oss genom åren och gjort Bröderna Bergströms till vad det är idag.

För oss handlar "Välklätt med kvalitet sedan 1924" inte bara om kläder - det är en livsstil. Det är vårt löfte till varje kund att erbjuda tidlös stil och en unik shoppingupplevelse. Vi är otroligt glada över att vara en del av Bröderna Bergströms historia, och det är tack vare er, våra fantastiska kunder.

brodernabergstroms_omoss

Kom gärna och besök vår butik på Risgatan 2 i Smedjebacken. Här hittar du ett handplockat sortiment av trendiga och stilfulla kläder för både kvinnor och män. Vi strävar efter att erbjuda något för varje smak och tillfälle, oavsett om du är ute efter avslappnad vardagsstil eller något extra för speciella tillfällen.

För de som föredrar att shoppa online, ta en titt på vårt urval i webb-butiken här på hemsidan.

Tack för att du är en del av vår historia på Bröderna Bergströms. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda kvalitet och stil till er alla!

Bröderna Bergströms på 1900-talet
Bröderna Bergströms på 1900-talet